ARTEHNIC Instalatii

Artechnic

Experiență și profesionalism în instalatii termice, instalatii sanitare, instalații electrice și instalatii de climatizare.

instalatii de calitate pentru siguranța casei tale

EXPERIENȚĂ ȘI PROFESIONALISM

S.C. ARTECHNIC are o experiență îndelungată de lucru, este formată dintr-o echipă dinamică ce oferă consultanță și montaj pentru o gamă variată de instalații.

MATERIALE DE CALITATE

De-a lungul timpului am dezvoltat parteneriate cu firme de renume care produc, importă sau distribuie produse și accesorii pentru sisteme de instalatii.

SERIOZITATE ȘI PROPTITUDINE

Bucuria noastră este mulțumirea clienților. Realizăm nu doar instalații pentru locuințe, ci relații și parteneriate durabile.

GARANȚIA LUCRĂRII

Cu ajutorul materialelor de calitate folosite și montaj executat cu grijă și pasiune oferim siguranță și confort casei tale.

Artechnic instalatii Consultanta tehnica

Consultanță tehnică de specialitate

Suntem preocupați pentru a găsi cele mai bune soluții, oferim servicii de consultanță tehnică și montaj sisteme de instalatii.  Lucrăm doar  cu materiale de la firme specializate.

montaj sisteme de instalatii

Fie că ai o casă în construcție, sau o casă deja construită, te vom ajuta să ai un confort sporit la tine acasă. Oferim servicii de montaj pentru  instalatie termică, instalatie electrică, instalatie de climatizare și instalație sanitară. Cu noi poți realiza toate instalațiile pentru casa ta.

Artechnic instalatii Montaj
Artechnic instalatii Materiale

Materiale pentru instalatii

Suntem parteneri și colaboratori cu firme de renume care produc sau importă materiale și accesorii pentru instalații.