ARTEHNIC Instalatii

instalatii termice

Servicii de sisteme și instalatii termice complete. Încălzire în pardoseală, încălzire cu radiatoare, montaj centrale termice, montaj termoșemineu și cazane, automatizări sisteme de încălzire.

VĂ OFERIM

instalatii termice

Încălzire în pardoseală, încălzire cu radiatoare, instalare centrale, montaj boiler și puffer, montaj termoșemineu și cazane, automatizări sisteme de încălzire.

Instalatii incalzire in pardoseala

Servicii încălzire în pardoseală

Instalatii termice și servicii de încălzire în pardoseală pentru locuință ca să te bucuri de confort la tine acasă.

Instalatii de incalzire cu radiatoare

Servicii încălzire cu radiatoare

Oferim servicii de montaj încălzire cu radiatoare controlate prin cap termostatat cu funcții inteligente.

Montaj centrala termica artechnic

Servicii montaj centrale termice

Orice tip de centrală ai alege ARTECHNIC oferă servicii de montaj centrale pentru instalatii termice.

Montaj termostat artechnic

Montaj termostate

Vrei să reduci consumul de energie și să ai și confort termic în locuință? Oferim montaj termostate cu multiple funcții Smart.

Instalatii si montaj cazane artechnic

Montaj instalatii cazane

Experiența în domeniul instalațiilor ne recomandă și pentru montaj și instalatii cazane pe lemn, cazane pe peleți sau cărbune.

Instalatii termice cupru artechnic

Instalatii Cu, PPR, PEX

Diversitatea materialelor de instalatii are multiple avantaje. Poți alege ce tip de instalatii termice vrei și noi vom realiza un montaj profesional.

Automatizari sisteme de incalzire artechnic

Automatizări sisteme de încălzire

Chiar dacă ai un sistem de instalatii mai vechi, poți crește confortul în locuință și poți reduce consumul cu ajutorul automatizărilor pentru sisteme de încălzire.

Montaj-termosemineu-Artechnic

Instaltii și montaj termoșemineu

Un termoșemineu asigură caldură căminului, creând în acelați timp o atmosfera plăcută și primitoare încăperii în care este amplasat. Pachet complet de instalații și montaj.

Instalatii si montaj boiler puffer Artechnic

Instalatii și montaj boiler și puffer

Poți face economie la energia termică cu ajutorul unui puffer. Acesta oferă permanent o rezervă de apă caldă, care se poate folosi pentru încălzire sau apă caldă menajeră.

Opiniile clienților

  Ioana Duma

  Client

  Am primit ofertă de la ARTECHNIC de sistem de încălzire în pardoseală. Chiar dacă prețul a fost mai mare, am ales să lucrez cu ei pentru că au făcut o automatizare foarte utilă care mă ajută să economisesc la factura de energie.

   Iulian Iftimie

   Client

   Am stat cu stres dacă vor veni la timp la începerea lucrării că am văzut că erau foarte aglomerați. Chiar dacă nu au terminat chiar în timpul estimat, în final au realizat o lucrare foarte bună. Sunt foarte dichisiți și lucrează foarte frumos.

    Lili Petrini

    Client

    Au realizat o lucrare estetic frumoasă și foarte complexă. Automatizări inteligente pentru reducerea consumului de energie.

    Instalatii termice

    S.C. ARTECHNIC oferă o gamă diversă de servicii instalatii termice.

    Servicii instalatii

    Consultanță instalatii

    IATĂ CUM LUCRĂM

    Oferim consultanță, vă propunem o gamă diversă de servicii și materiale, te ajutăm să alegi ce este mai potrivit apoi realizăm montajul.

    de ce să lucrezi cu noi

    Consultanță tehnică

    Ne contactezi iar noi ne deplasăm la fața locului. Măsurăm, calculăm, oferim consultanță pentru tipuri de instalații și vă propunem mai multe variante din care să alegeți

    Gamă diversă de materiale

    După ce ați ales ce tip de sistem doriți, vă oferim informații despre materiale și tehnologii din domeniu. Vă propunem materiale cu garanție de la branduri recunoscute.

    Execuția lucrării

    Comunicăm prețul final la materiale și execuția lucrării. Stabilim data de începere și terminare a montajului cât și modalitățile de plată. La terminare se oferă garanția lucrării.