ARTEHNIC Instalatii

instalatii electrice

Servicii si montaj instalatii electrice pentru locuinta.

Va oferim

Instalatii electrice

Gamă variată de instalatii electrice. Instalatii de iluminat și prize, instalații de împământare, instalatii electrice de încălzire în pardoseală, sisteme și instalații de degivrare.

Instalatii electrice artechnic

Instalatii electrice de iluminat și prize

S.C. ARTECHNIC oferă sevicii de instalatii electrice de iluminat și prize. Oferim consultanță și materiale de calitate.

Incalzire electrica in pardoseala artechnic

Instalatii electrice încălzire în pardoseală

Instalatiile electrice în pardoseală oferă confort termic sporit în locuință. Pot fi programate și controlate cu termostate Smart.

Instalatii si siteme de degivrare artechnic

Sisteme și instalatii de degivrare

Sistemele de degivrare au rolul de a îndepărta zăpada și gheața pe timpul iernii atât de pe acoperiș, jgheaburi, burlane, pavaje trotuare și zonele de acces.

Instalatii de impamantare artechnic

Instalatii de împământare

O instalatie de împământare are rolul de a proteja consumatorii electrici, locuința și ființele umane de posibile accidente de natură electrică.

Opiniile clienților

Clienții noștri ne recomandă.

  Alexandra Marin

  Client

  Pentru mine a fost un avantaj să lucrez cu voi. Faptul că ați recomandat și materialele care să le cumpăr m-a ajutat să nu pierd timp prin magazine și să nu cheltui bani inutil.

   Maria Stonică

   Client

   Nu mai am încredere în meseriașii de astăzi. Deseori nu se țin de treabă și la final îți cer bani în plus. Echipa ARTECHNIC a lucrat bine și sunt mulțumită că am terminat treaba.

    Marian Grigore

    Client

    Am contactat firma ARTECHNIC și am programat lucrarea. Nu au venit chiar în ziua programată dar și-au terminat treaba la timp. În final sunt mulțumit.

    IATĂ CUM LUCRĂM

    Oferim consultanță, vă propunem o gamă diversă de servicii și materiale, te ajutăm să alegi ce este mai potrivit apoi realizăm montajul.

    de ce să lucrezi cu noi

    Consultanță tehnică

    Ne contactezi iar noi ne deplasăm la fața locului. Măsurăm, calculăm, oferim consultanță pentru tipuri de instalații și vă propunem mai multe variante din care să alegeți

    Gamă diversă de materiale

    După ce ați ales ce tip de sistem doriți, vă oferim informații despre materiale și tehnologii din domeniu. Vă propunem materiale cu garanție de la branduri recunoscute.

    Execuția lucrării

    Comunicăm prețul final la materiale și execuția lucrării. Stabilim data de începere și terminare a montajului cât și modalitățile de plată. La terminare se oferă garanția lucrării.