ARTEHNIC Instalatii

Instalatii sanitare pentru casă

Instalatii sanitare pentru casă artechnic

O casă modernă oferă confort deosebit în locuință. Gama diversă obiecte sanitare pentru baie, bucătărie și materiale pentru instalații sanitare ne determină să avem atenția sporită atunci când trebuie să facem o investiție pentru locuință. Locuința trebuie să ofere confortul dorit atunci când ajungi acasă după o zi grea de muncă. Și serviciile pentru instalatii sanitare pentru casă sunt foarte variate și trebuie s faci o alegere bună.

Mai mult, o baie modernă nu este doar o încăpere necesară, ci ea trebuie să asigure relaxare și spațiu pentru înfrumusețare. Astfel, trebuie să alegi cu grijă atât mobilierul din baie cât și obiectele sanitare sau alte accesorii. Bucură-te de o baie modernă de calitate și produse premium cu instalatii sanitare pentru casă.

Instalatii sanitare baie artechnic

Instalatii sanitare pentru casă

Asigură confort și siguranță casei tale și apelează la specialiști pentru instalatii sanitare. Atât obiectele de interior pentru baie sau bucătărie sunt foarte importante, dar și instalația de alimentare cu apă sau instalația de canalizare.

S.C. ARTECHNIC firmă de instalații oferă servicii complete pentru instalatii sanitare. Fie că ai nevoie de instalație apă de la rețeaua de apă, sau ai nevoie de instalație apă cu alimentare de la fântână echipa noastră oferă consultanță pentru alegerea celei mai potrivite variante.

Instalații alimentare cu apă rece din fântână poți avea cu ajutorul unui hidrofor sau pompe submersibile. În funcție  de instalație, de presiunea necesară pe conductă cât și de alte variabile vom analiza și vă vom oferi informații să vă bucurați de apă în locuință în orice moment al zilei.

Montaj instalatii sanitare pentru apă caldă

Pentru necesarul de apă caldă din locuință puteți alege din mai multe variante:

1. Montaj boiler – Instalatii sanitare pentru casă

Boilere veți găsi de mai multe feluri și dimensiuni. Echipa ARTECHNIC vă va îndruma să alegeți boilerul necesar pentru locuința dvs. Un boiler poate fi alimentat de curent electric, boiler pe lemne, sau boiler conectat cu instalația pentru încălzire. Un boiler bine dimensionat nevoilor dvs oferă necesarul de apă caldă la costuri optimizate.

2. Montaj panouri solare termice.

Un panou solar termic oferă apă caldă menajeră gratuit pe tot sezonul cald. Dacă achiziționezi panouri solare presurizate acestea pot oferi apă caldă menajeră pe tot timpul anului ( chiar și în sezonul rece). Panourile solare presurizate pot aduce și un aport la încălzire în sezonul rece dacă sunt legate la instalația de încălzire și dacă sunt dimensionate corect.

3. Montaj centrală termică.

Montaj centrala termica artechnic

Cel mai des mod de a avea apa caldă în locuință, este centrala termică. O centrală termică produce apă caldă și oferă și încălzirea pentru locuință. O centrală termică poate fi de mai multe feluri în funcție de energia folosită.

– Centrală termică pe gaz
– Centrală termică pe curent electric
– Centrală termică pe lemne, peleți sau bricheți și alte tipuri.

Calitatea vieții este foarte importantă. Uneori apa așa cum izvorăște din sol, sau cum este la rețeaua națională nu are parametri optimi pentru a fi folosită ca și apă potabilă. De aceea este foarte important o analiză a apei care o folosim, iar pentru a avea o apă potabilă cât mai sănătoasă se recomandă montarea unor filtre de apă.

Montaj filtre de apă – Instalatii sanitare pentru casă

Filtrele pentru apă sunt de mai multe feluri și se montează în multe scopuri. De aceea consultați o firma de instalatii sanitare pentru a primi informațiile necesare.

Montaj filtru pentru instalatia termică. Pentru a proteja centrala termică cât și depunerile în anumite zone mai sensibile se recomandă montarea unor filtre.

Montaj filtre pentru instalatia de apă potabilă. Alte filtre se pot monta pe conducta de apă de la chiuvetă pentru a avea o apă potabilă ”cât mai sănătoasă”.

Servicii Instalatii sanitare pentru casă

instalatii obiecte santiare artechnic

Instalare sisteme de alimentare cu apa ( pompe, automatizări)

Instalare trasee de distribuție  AR si ACM

Instalare trasee de canalizare

Instalare sisteme de colectare si tartare a apei

Instalare sisteme de dedurizare si filtrare a apei

Montaj obiecte sanitare

Instalare pompe pentru ape uzate

Instalatii sanitare pentru casă oferite firma de instalatii ARTECHNIC

✓ instalare rețele de apă caldă

✓ instalare rețele de apă rece

✓ montaj boilere și accesorii

✓ montaj grupuri sanitare

✓ racordare obiecte sanitare

✓ montaj mașină de spălat

✓ montaj chiuvete și WC

✓ montaj cabine de duș

✓ instalare țevi și racorduri

✓ montare robinet

✓ montaj baterie lavoar

✓ montaj baterie bucătărie

✓ montaj vas wc și rezervor

✓ montaj apometru

✓ montaj lavoar

✓ montaj bideu

✓ montaj hidrofor

Despre :

instaltii sanitare,montaj boiler,montaj panouri solare,Servicii instalatii sanitare

Distribuie :

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *